Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada maślana z papryką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło zimne 250 gram
sól

Przepis i sposób przygotowania na: rolada maślana z papryką

Masło rozkładamy na folii spożywczej i zwilżonym zimną wodą wałkiem wałkujemy na grubość 5 mm ,następnie posypujemy papryką i solą.Masło zwijamy w roladę i owijamy ją w folię aluminiową i wkładamy do lodówki.Przed podaniem kroimy w talarki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 03.07.2011 10:14
super
halinka1011 31.05.2011 07:38
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak