Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło sardelowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szalotka 1 szt
masło 250 g
filety z sardeli posiekane 6 szt
pasta sardelowa 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: masło sardelowe

Szalotkę obieramy i drobno siekamy,w ogrzanej misce rozcieramy masło łączymy je z z drobno posiekanymi filetami,szalotką i pastą sardelową.Masłem napełniamy maselniczkę i schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 17.08.2011 13:17
fajny pomysł
dorotka0000025 17.08.2011 13:17
fajny pomysł
halinka1011 31.05.2011 07:37
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak