Składniki:
Spód: | |
mąka | 250 g |
masło | 200 g |
brązowy cukier | 125 g |
migdały | 100 g |
żółtko jajek | 1 |
masa | |
cukier | 230 g |
ekstrakt z wanili | 1 łyżeczka |
mleko | 100 ml |
biała czekolada | 500 g |
jajko | 5 |
twaróg | 1 kg (śmietankowy) |
Spód: | |
mąka | 250 g |
masło | 200 g |
brązowy cukier | 125 g |
migdały | 100 g |
żółtko jajek | 1 |
masa | |
cukier | 230 g |
ekstrakt z wanili | 1 łyżeczka |
mleko | 100 ml |
biała czekolada | 500 g |
jajko | 5 |
twaróg | 1 kg (śmietankowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: