Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 1 laska
ziemniaki 5 szt.
koperek 1 pęczek
śmiatana
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa

ziemniaki obrać umyć i pokroić w drobną kostkę włożyć do garnka i ugotować do miękkości z odrobiną wody przed końcem gotowania ziemniaków wlać rosół z warzywami zagotować dodać koperek i podsmażoną kiełbasę pokrojoną w kostkę jak się zagotuje zabielić śmietaną i doprawić do smaku kucharkiem uniwersalnym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 21.03.2013 22:14
na chlodny dzien super
Motorek 18.08.2012 09:12
bardzo smaczna
Seba 01.07.2012 10:53
smaczna
IKrakowianka 04.11.2011 08:03
pyszna zupka
MAŁGORZATA108 29.05.2011 10:57
Fajna lekka zupa na upalne dni.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak