Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
sól do smaku
oliwa 2 łyżki
por 1 szt
koperek świeży 1 pęczek
oliwki zielone 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z oliwkami

Kapustę pekińską umyć, osuszyć i pokroić. Przełożyć do dużej miski, dodać szczyptę soli morskiej i oliwę z oliwek. Wymieszać i zostawić na 30 minut. Następnie dodać pokrojony w plasterki por i zielone oliwki. Na koniec dodać pokrojony koperek.Wszystko dokładnie wymieszać i podawać jako dodatek do drugiego dania.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 19.08.2011 00:06
pycha
RenataZ-et 05.06.2011 22:58
świetna jest taka surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak