Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebule 3
pomidory 3
grzyby 85dag
rosół 1szkl
olej 3 łyżki
mąka ziemniaczana 1łyżeczka
oregano łyżeczka
tymianek łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz grzybowy

Grzyby oczyścić,umyć,pokroić.Cebulę obrać i pokroić w plastry.Pomidory sparzyć i obrać ze skóry .Na rozgrzanym oleju obsmażyć grzyby z cebulą ,wlać rosół ,dodać pomidory i przyprawy dusic 20min.Mąkę rozmieszać z 1\\2szkl wody ,wlać do gulaszu i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak