Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczaw ze smażoną rybą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczaw 200 g
szalotka 2 szt
bulion 1 szklanka
śmietana 100 ml
filet z dorsza 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szczaw ze smażoną rybą

W rondlu na oleju zeszklij szalotki. Włóż szczaw, dodaj estragon, duś 6 min. Wlej szklankę bulionu, duś 5min. Wlej śmietanę wymieszana z łyżką mąki. Gotuj 10min. Podawaj do usmażonych filetów z dorsza.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 24.11.2011 17:12
smakowite i szybkie po prostu lubię to :)
halinka1011 28.05.2011 10:01
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak