Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab faszerowany Szczawiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 4 szt
szczaw 150 g
rokpol 100 g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Schab faszerowany Szczawiem

Szczaw posiekaj, utrzyj z rokpolem. Każdy plaster schabu ( po 200g) oprósz solą i pieprzem. Farszem napełnij kieszenie schabowe. Zepnij wykałaczkami. Usmaż na rumiano na oleju, podlej wodą, przykryj i duś powoli 10min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 11.03.2012 07:48
supeer
Małgorzata113 28.05.2011 09:54
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak