Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery naciowe po hiszpańsku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy 70 dkg
mięso wieprzowe mielone 15 dkg
cebula
papryka konserwowa 15 dkg
tłuszcz 2,5 łyżki
sól
pieprz
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: selery naciowe po hiszpańsku

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę podsmażamy i dodajemy mielone mięso i zmieloną paprykę i dusimy pod przykryciem podlewając wodą.Selery myjemy kroimy na kawałki o długości 4 cm i dodajemy do mięsa pod koniec duszenia razem z przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak