Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledź w oleju

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 550 g
olej 200 g
ocet 10 % 10 g
śledzie 950 g

Przepis i sposób przygotowania na: śledź w oleju

Sprawione i sfiletowane śledzie pokrajać na porcje 30-40gramowe,ułożyć na podłużnym półmisku iobłożyć cebulą uprzednio sparzoną,pokrojoną w kosteczkę i skropioną octem.Zalać olejem i ozdobić półmisek cząstkami pomidora i liśćmi sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak