Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza z szpinakiem na ciepło

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza gryczana 1 szkl
szpinak świeży 1 opakowanie
masło 250 g 1 łyzki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza z szpinakiem na ciepło

Kaszę gotujemy . Szpinak myjemy ,kroimy i smazymy na masełku ,solimy .dodajemy ugotowana kaszę na patelnie do szpinaku .Mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dominikaz 08.09.2011 12:19
pysznie wygląda
szyba 27.05.2011 09:35
smakowite
szyba 27.05.2011 09:35
smakowite
ben-ka 27.05.2011 08:45
przyznam,że w takim wydaniu szpinaku nie jadłam.
Margo1 27.05.2011 07:32
pyszne lubię kaszę i szpinka
amorzenek 27.05.2011 06:51
apetyczne
Gabriela7 27.05.2011 06:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak