Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kiszona po staropolsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dkg
grzyby suszone 6 szt
słonina 6 dkg
cebula 1 szt
mąka 2 łyż
sól
kminek
pomidory 2 szt
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona po staropolsku

grzyby namoczyć i ugotować pokroić w paseczki drobno kapustę zagotować następnie odcedzić jeśli jest za kwaśna. Następnie zalać i gotować z grzybami i pozostałymi przyprawami. Słoninę drobno pokroić i usmażyć w cebulą. Dodać do kapusty pod koniec gotowania zaprawić mąką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 26.12.2011 13:24
fajna lubie taką
Olaa 06.10.2011 09:00
super
eduszo
eduszo 16.06.2011 10:36
Czasem taką robie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak