Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane papryczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pakryka czerwona
mięso mielone
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
ryż (ugotowany)
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane papryczki

W papryce wydrążyć środek. Mięso mielone usmażyć na patelni z dodatkiem oleju. Gdy się usmaży dodać ryż ugotowany i doprawić solą, pieprzem, Kucharkiem oraz papryką. Wszystko włożyć do papryki. Papryczkę włożyć do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni na 30 minut. Smacznego;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 22.08.2012 09:05
to jest smaczne danie
Aneta41 23.07.2012 20:43
pyszota , czasem robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak