Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zielony groszek po francusku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek zielony 60 dkg
masło 1,5 łyżki
szczypiorek
sałata zielona 1 główka
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zielony groszek po francusku

Sałatę i szczypiorek płuczemy i kroimy.Groszek płuczemy łączymy z sałatą i szczypiorkiem,zalewamy małą ilością wrzącej osolonej wody z dodatkiem cukru i masła,gotujemy ok 15 min na małym ogniu bez przykrycia często mieszając.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 28.06.2011 08:38
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak