Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka na obiad

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 1/2 kg
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka na obiad

Kaszankę obrać z błonek, pokroić na małe kawałki i wrzucić na patelnie.Dodać obraną i posiekaną cebulę,stawiamy patelnie na ogień i podsmażamy do zeszklenia się cebulki. Można jeść ją samą np; na kolację,a na obiad z ziemniakami i do tego szklankę maślanki. Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 11.09.2012 18:16
dawne danie, bardzo smaczne
PaniMISIOWA 08.08.2012 12:57
ciekawie podana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak