Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszteciki z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 12 szt
gotowane mięso 40 dag
cebula 1 szt
natka pietruszki 1/2 pęczka
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 szkl
olej do smazenia

Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z mięsem

Ugotowane mięso zmielić w maszynce dodać pokrojoną w kostkę i przesmażoną cebulkę oraz posiekaną natkę. Przyprawić i wymieszać. Na środku każdego naleśnika kłaść farsz mięsny i zwijać ruloniki. Panierować w jajku i bułce tartej, a następnie smażyć na oleju na rumiano. Ja podaję jako dodatek do czerwonego barszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 12.09.2013 21:19
Wyglądają i pewnie smakują super
plocia 01.05.2013 22:16
Jak z mięsem to ja bardzo się piszę, a jak z pieczarkami to mój mężuś
fictor123 05.08.2012 16:13
mniam
maciek7 30.05.2012 19:08
pycha
angelika14 08.03.2012 21:37
fajny przepis
PaniMISIOWA 02.12.2011 10:01
ale fajne! z chęcią bym zjadła do barszczyku
Ania67 12.10.2011 09:03
I jak tu z samego rana nie myśleć o jedzeniu:) Pyszności
marchewka 23.06.2011 00:47
ooo... taki pasztecik do barszczyku
pawel6 26.05.2011 14:28
paszteciki z moim ulubionym farszem:)
szyba 26.05.2011 09:41
pychotka
patusia 26.05.2011 00:33
Ale bym sobie zjadła takiego pasztecika, mniam ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak