Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do rybki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
pietruszka 1 szt
cebula 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
pieprz do smaku
kapusta kwaszona 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do rybki

Kapustę przelewamy gorącą wodą,odsączamy i kroimy.Marchew,pietruszkę,cebulę trzemy na tarce o grubych oczkach.Starte warzywa dodajemy do kapusty,przyprawiamy do smaku i dodajemy majonez.Jak ktoś lubi można dodać łyżeczkę musztardy.Podawać z frytkami i smażoną rybą.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 11.11.2011 20:24
super
Ania67 24.06.2011 12:25
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak