Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 5 sztuk
cebula 0,5 sztuki
szczypior 1 pęczek
masło do smażenia
sól do smaku do smaku
pieprz do smaku
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna jajecznica

Wbijamy jajka do miski i następnie mieszamy doprawiając solą i pieprzem. Zostawiamy na chwilkę w miskę. Szczypior siekamy w drobne paseczki, cebulę w drobną kostkę, a rzodkiewkę w cieniutkie plasterki i to wszystko podsmażamy na masełku. Gdy wszystko nam się zarumieni dodajemy jajka i smażymy aż do takiej formy jajecznicy, jaka nas będzie satysfakcjonowała. Podajemy na talerz i Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olivka 07.01.2012 12:14
kolorowa:-)
Margo1 21.08.2011 11:05
takiej kolorowej nie jadłam
Justyna Jussstiii 02.08.2011 08:55
pychaaa polecam
motomaniak 22.07.2011 10:29
pycha
kanu83 08.07.2011 08:45
pyszna
ziutula
ziutula 06.07.2011 08:39
do wypróbowania na śniadanko...
jolaxa 20.06.2011 16:06
pycha
Tomasz17 16.06.2011 22:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak