Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok czekoladowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło
kakao 2 łyżki
mleko w proszku 3 szklanki
woda 0,5 szklanki
cukier
herbatniki

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy

W garnuszku zagotować wodę, masło, kakao i cukier. Potem dodać mleko w proszku i pokruszone herbatniki. Wymieszać, wlać do formy wyłożonej folią i zostawić na noc w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 12.07.2012 15:28
uwielbiam
aleksa123 13.06.2011 07:38
Uwielbiam:-)
Margo1 12.06.2011 11:48
pyszny
tatiana2 05.06.2011 17:28
Też czasami robię taki :)
irenka 01.06.2011 20:52
pyszności
ewaa 25.05.2011 21:15
super:) uwielbiam
1j1o1l1a1 24.05.2011 23:33
bardzo ciemny...mi zawsze wychodzi jaśniejszy mimo większej ilości kakao (?)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak