Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rodzynki w ciemnej czekoladzie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 1 opakowanie
czekolada mleczna 1 szt
mleko 30 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Rodzynki w ciemnej czekoladzie

Czekoladę rozpuścić w mleku w jednolity kolor (dla zgęstnienia można dodać łyżkę kakaa) po czym wrzucić rodzynki. Dobrze wymieszać po czym wyjmować sitkiem na papier pergaminowy tak aby się w miare nie posklejały. Bo polewa szybciej zastygła można włożyć na półgodziny do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 12.04.2012 00:06
Extra
agogo2 30.01.2012 22:37
dobre
Justyna Jussstiii 06.10.2011 08:56
Super!
aacaac 10.06.2011 11:18
super
MAŁGORZATA108 24.05.2011 19:46
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak