Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka mała
marchew 1 sztuka
majonez 1 łyżka
szczypiorek 1/2 pęczka
sól
pieprz
ocet jabłkowy

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę opłukać i pokroić, marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek opłukać i pokroić. Wszystkie warzywa przełożyć do miski dodać majonez, szczypiorek, wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem,octem jabłkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 13.08.2012 13:59
dobre
PaniMISIOWA 13.08.2012 13:59
dobre
ewelina/bunia 08.07.2012 22:05
uwielbiam
Cukiereczek13 14.03.2012 20:36
bardzo świeżo wygląda :)
Motorek 31.05.2011 10:08
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak