Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziane parówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 4 grube
cebula 1 sztuka
żółty ser
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane parówki

Parówki obrać z błonek i rozciąć na płat. Cebulę obrać, pokroić w piórka i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, doprawić do smaku solą i pieprzem. Cebulką faszerować parówki, a na wierzch włożyć kawałek sera. Włożyć do nagrzanego piekarnika 200 stopni i zapiekać do rozpuszczenia się sera. Polać ketchupem, podajemy na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.11.2012 19:41
fajny pomysł
treonina 09.06.2012 23:31
to musi być smaczne
Katarzyna59 26.04.2012 13:50
bardzo apetycznie wyglądają
Andzia1977
Andzia1977 28.02.2012 20:39
apetyczne
anja3107 12.01.2012 11:35
takich parówek nie jadłam. Na pewno bardzo smaczne
Wojt@s
Wojt@s 19.11.2011 22:46
muszę spróbować
Ewelina38 25.08.2011 19:09
fajny pomysł: zwykła parówka ale niezwykle ciekawe podanie :)
bursztynek 23.08.2011 22:52
PS z tym ogóreczkiem też niezły pomysł!
bursztynek 23.08.2011 22:51
mniam, tak jeszcze paróweczki nie jadłam
pawelek 20.06.2011 14:45
hmmm. trzeba spróbować
PaniMISIOWA 06.06.2011 13:08
koniecznie obranego
PaniMISIOWA 06.06.2011 13:07
ogóreczka kiszonego jeszcze bym wsadziła :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak