Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny gulasz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 0,5 kg
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
pomidory 2 szt
cebula 2 szt
papryka czerwona
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny gulasz

Mięso pokroić w paski i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Przełożyć do rondla. Paprykę oraz cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Również przełożyć do rondla. Dodać pokrojone pomidory. Wszystko podlać odrobiną wody i udusić. Na koniec doprawić solą, pieprzem oraz papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 07.05.2013 07:42
bardzo lubię
Grazyna0211 22.11.2012 16:03
pyszny
Bernadeta1 13.09.2012 15:29
lubię gulasz
alaaa 14.05.2012 16:31
taki gulasz jest pyszny
Ania67 22.08.2011 08:18
moje smaki
monika154 01.08.2011 14:43
pycha
kuklik 30.07.2011 18:15
pyszne
Gosia32
Gosia32 26.07.2011 18:22
pycha
Marzena34 27.06.2011 18:00
wspaniałości
m1monika 02.06.2011 13:14
apetyczne;)
Wafelek2601 25.05.2011 13:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak