Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 kg.
cebula
jabłka 2 szt.
sól
cukier
sok z cytryny
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

kapustę obrać z liści i poszatkować,cebulę i jabłka umyć obrać pokroić w drobną kostkę,dodać do kapusty,posolić posypać cukrem skropić sokiem z cytryny i wymieszać z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 01.11.2013 13:19
świetna surówka
Wacław 24.09.2012 09:21
lubię taką !
Angelika10 23.05.2012 09:54
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak