Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z czerwonej kapusty i fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona mała główka
fasola Jaś 1/2 szkl.
jabłka 2 szt.
cebula
oliwa 4 łyżki
sok z cytryny
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z czerwonej kapusty i fasoli

kapustę obrać z liści poszatkować następnie sparzyć odcedzić wystudzić,fasolę zamoczyć najlepiej na noc następnego dnia ugotować,jabłka i cebulę obrać umyć i pokroić w kostkę połączyć składniki sałatki skropić oliwą z oliwek dodać sok z cytryny sól i cukier wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 16.09.2013 19:54
super sałatka
Iwona51
Iwona51 25.01.2012 09:40
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak