Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurczak w zupie ogonowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

piersi z kurczaka 2 szt
pieczareki całe 25 dkg
sól
pieprz
śmietana 12%
zupa 2 ogonowa

Przepis i sposób przygotowania na: kurczak w zupie ogonowej

piersi kurczaka pokroić w paseczki lekko rozbić i obtaczać w proszku z zupy smażymy na maśle dodajac nastepnie pokrojone pieczarki dodać troszkę wody i wsypać zupe jeśli została gotujemy do miękkości dodając pod koniec przyprawy i śmietanę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 23.06.2013 19:19
bardzo ciekawa propozycja
agnieszka214 24.02.2012 13:15
pyszna mniam
[email protected] 12.02.2012 14:28
pyszne
artur7 27.01.2012 16:42
polecam pycha
Anna133 06.01.2012 14:18
szkoda że bez zdjęcia
kate.500 04.10.2011 08:29
ciekawa zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak