Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka wiosenna z sosem kefirowo-majonezowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata 1 główka
rzodkiewka 5 szt
pomidor cherry 5 szt.
jajko 2 szt.
majonez 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
koperek młody 4 szt.
kefir 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka wiosenna z sosem kefirowo-majonezowym

Główkę młodej sałaty rozłożyć na talerzu, jajka i pomidory cherry pokroić w ćwiartki, rozłożyć na talerzu, rzodkiewkę pokroić w plasterki, rozłożyć, posypać posiekanym młodym koperkiem, doprawić solą i pieprzem. @ łyżki kefiru naturalnego wymieszać z 2 łyżkami majonezu, dokładnie połączyć i za pomocą łyżki polać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 10.06.2011 14:31
bardzo apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak