Składniki:
sok z cytryny | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
estragon | 1 pęczek |
olej | 1 łyżka |
białe wino | 250 ml |
serek topiony | 80 gram |
mrożona mieszanka warzywna | 400 gram |
łosoś filet | 800 gram |
sok z cytryny | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
estragon | 1 pęczek |
olej | 1 łyżka |
białe wino | 250 ml |
serek topiony | 80 gram |
mrożona mieszanka warzywna | 400 gram |
łosoś filet | 800 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: