Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
żółty ser 20 dag
boczek wędzony 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane z boczkiem

Kapelusze pieczarek opłukać i osuszyć.Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć,aby był chrupiący.Wyjąć z tłuszczu i wymieszać z tartym serem.Napełnić masą kapelusze grzybów i piec w piekarniku 10 min w temp 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak