Składniki:
zielona papryka | 1/2 szt |
cebulki | 4-5 szt |
olej | 1-2 łyżki |
fasola szparagowa | 100 g |
krewetki | 200 g |
czosnek posiekany | 2 ząbki |
wytrawne sherry | 2 łyżki |
imbir starty | 2,5 cm |
papryka czerwona | 1/2 szt |
zielona papryka | 1/2 szt |
cebulki | 4-5 szt |
olej | 1-2 łyżki |
fasola szparagowa | 100 g |
krewetki | 200 g |
czosnek posiekany | 2 ząbki |
wytrawne sherry | 2 łyżki |
imbir starty | 2,5 cm |
papryka czerwona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: