Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z kapusty i mortadeli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

liście kapusty 8
mortadela
pieczarki
cebula
tłuszcz
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z kapusty i mortadeli

Liście przygotować jak na gołąbki,na każdy położyć plaster mortadeli i pieczarki usmażone z cebulą,doprawione solą i pieprzem.Liście zawinąć w rulon.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym,podlać wodą,posolić,dodać tłuszcz.Dusić lub piec jak gołąbki.Gotowe polać sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak