Składniki:
krucha kość wołowa | 30 dag |
kura | 60 dag |
woda | 2,5 l |
marchew | |
pietruszka | |
seler | kawałeczek |
kapary | 1-2 łyżki |
szyjki rakowe | 10 dag |
koperek | |
ryż | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup |
krucha kość wołowa | 30 dag |
kura | 60 dag |
woda | 2,5 l |
marchew | |
pietruszka | |
seler | kawałeczek |
kapary | 1-2 łyżki |
szyjki rakowe | 10 dag |
koperek | |
ryż | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: