Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi na ciepło z tarta bułką na maśle

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 1 pęczek
bulion 1 litr
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi na ciepło z tarta bułką na maśle

Szparagi ugotować do miękkości główek w bulionie. Odcedzić, polać tartą bułką zrumienioną na maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 29.11.2013 10:56
Teraz to bym zjadła:)
irenka 28.05.2013 12:20
smaczne,prosty i szybki przepis
pacpaw 20.04.2012 23:48
w tym roku postaram się nie przegapić szparagów
Ela15 05.06.2011 07:44
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak