Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa orzechowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z warzyw 1 l
śmietana 1 szkl
orzechy włoskie 20 dag
żółtko jajek 2 szt
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa orzechowa

śmietanę utrzeć z cukrem solą pieprzem oraz żółtkami zagotować wywar z warzyw z posiekanymi orzechami na wrzątek stopniowo wlewać przygotowaną śmietanę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 23.05.2011 09:53
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak