Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz mięsny

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 szt.
margaryna 1/2 kostki
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: farsz mięsny

W rondlu zeszklić cebulę i dać karkówkę. Wysmażyć do miękkości. Jak przestygnie zmielić w maszynce. Doprawić Kucharkiem i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 21.10.2012 09:45
pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
Beata73 21.10.2012 09:45
pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
Beata73 21.10.2012 09:45
pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
Beata73 21.10.2012 09:45
pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
Miki 03.06.2012 20:04
super
Beata73 25.03.2012 08:51
pyszny
Beata73 25.03.2012 08:51
pyszny
gosia561 10.02.2012 16:25
doskonały do nadziewania
luki1984 29.01.2012 16:10
fajny przepis
Grażyna13 26.06.2011 20:19
Pycha !
daria899 02.06.2011 20:58
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak