Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kartofle młode z masłem i koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kartofle młode 1,5 kg
sól 2 łyżeczki
kostka rosołowa Kucharek 2 szt.
koperek mrożony 2 łyżki
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kartofle młode z masłem i koperkiem

Młode kartofle namoczyć a potem oskrobać ze skórki, umyć, włożyć do garnka, posolić, dodać 2 kostki do ziemniaków Kucharek, gotować do miękkości, odcedzić dokładnie. Wsypać do miski, posypać 2 łyżkami siekanego koperku, dodać 2 łyżki masła, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elzbietar64 24.04.2012 23:47
coś pysznego
KasiaK90 16.01.2012 16:43
super
Janek1 22.05.2011 19:40
uwielbiam młode kartofle

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak