Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z drobiowych serc

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca drobiowe 20 dag
kefir 1 szklanka
koperek 1 pęczek
mąka 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z drobiowych serc

SErca oczyszczamy o gotujemy. Odcedzamy i kroimy w plasterki. Mąkę rozprowadzamy kefirem i wlewamy do niego 1 zklankę wywaru z serc, dajemy również pokrojone serca, posiekany koperek. Doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak