Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno - parówkowa z sosem musztardowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
parowki drobiowe 3 szt
szczypiorek do smaku
koperek do smaku
Musztarda miodowa Prymat do smaku
jogurt do smaku
sól do smaku
papryka marynowana 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno - parówkowa z sosem musztardowym

Jajka ugotować na twardo. Po ostudzeniu obrać i pokroić w grubszą kostkę. Parówki obrać ze skórki i posiekać na pół plasterki lub w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. szczypiorek i koperek po umyciu i osuszeniu posiekać. Dodać ok 2 łyżek musztardy i 2 łyżek jogurtu naturalnego. Doprawić do smaku solą i pieprzem ziołowym. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Ilość musztardy zależy od indywidualnych upodobań.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 17.11.2012 00:33
extra
berys18 18.08.2012 22:22
super pomysł
caralajna 30.07.2012 00:39
musi być pyszna
dorotka0000025 22.05.2012 00:10
super
Katarzyna59 08.05.2012 09:19
bardzo smacznie wygląda
kaja1991 28.03.2012 14:16
kmmm
calliope 30.12.2011 08:41
smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak