Składniki:
świerz papryka | 4 strąki |
papryka konserwowa | 1 strąk |
zalewa z papryki konserwowej | 2-3 łyżki |
cebula | 1 szt |
sos tatarski | 1/2 szklanki |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
rzeżucha | 3 (posiekana) |
świerz papryka | 4 strąki |
papryka konserwowa | 1 strąk |
zalewa z papryki konserwowej | 2-3 łyżki |
cebula | 1 szt |
sos tatarski | 1/2 szklanki |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
rzeżucha | 3 (posiekana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: