Szwajcarska zupa z jogurtu

Szwajcarska zupa z jogurtu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt

    4-5 szklanka
  • zielona pietruszak

    4 łyżki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jogurt oziębić w lodówce. orzechy włoskie drobno posiekać i lekko podrumienić w piekarniku, ostudzić. Oziębiony jogurt przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wyporcjować na talerze. Każdą porcję posypać posiekanymi orzechami i włożyć do niej (pośrodku) łyżkę pietruszki. Natychmiast podawać z dodatkiem pieczywa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat