Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 3 szt
Majeranek suszony Prymat 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa

3 główki czosnku przeciskamy przez prasę i dodajemy sporo majeranku. Dodać trochę soli. Wszystko odstawiamy na ok godz, po czym dodajemy do mięska. Przed pieczeniem zamarynowane mięsko powinno poczekać kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 20.02.2014 08:06
czosnek i majeranek to najlepsze przyprawy do mięs
IKrakowianka 21.01.2014 11:34
świetna marynata
Krystyna32 02.08.2013 07:36
super, wypróbuję
ben-ka 30.06.2013 21:11
schabik tak robię
Katarzyna59 13.03.2013 18:14
fajna marynata
MagdaXXX 05.07.2012 14:15
robię podobną
motyl 21.05.2012 12:27
fajna
Anna69 23.04.2012 19:28
Ja również spróbuję ;)
Marta1986 02.04.2012 11:42
pycha
olkaaa 12.12.2011 14:36
super
joanna77 06.12.2011 10:31
super ,wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak