Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ananasem i cebulkami marynowanymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z indyka 1 szt
ananas w puszce 1 szt
kukurydza w puszce 1 szt
majonez 5 łyżek
cebulki marnowane 1 słoiczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ananasem i cebulkami marynowanymi

Ugotowaną pierś z indyka dzielimy na małe kawałki, dodajemy pokrojonego ananasa z puszki, kukurydzę i marynowane cebulki (1 słoik) - mieszamy, doprawiamy majonezem,solą i pieprzem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 21.06.2011 09:02
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak