Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z warzywami na zimno

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet
pomidorki koktajlowe 6 szt
natka pietruszki
korniszony 2 szt
groszek konserwowy
sos ziołowy
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z warzywami na zimno

Filet solimy gotujemy na parze .Kropimy sokiem z cytryny i rwiemy na kawałki .Rzodkiewkę kroimy w plasterki,ogórki w słupki odcedzony groszek i pomidorki na ćwiartki.Dodajemy posiekana natkę i polewamy sosem.wszystko lekko mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka_B 21.05.2011 22:17
super!
Małgorzata113 21.05.2011 09:04
świetny przepis
amorzenek 21.05.2011 07:03
piekne
Gabriela7 21.05.2011 06:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak