Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CIASTKA WŁOSKIE Z MARMOLADĄ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryny 23 dag
mąki pszennej 1 3/4 szkl
mąki kukurydzianej 1 szkl
szczypta soli
cukru 2/3 szkl
jajko 1 szt
żółtko jajek 1 szt
cukier waniljowy 1/2 paczki

Przepis i sposób przygotowania na: CIASTKA WŁOSKIE Z MARMOLADĄ

MARGARYNĘ ZMIKSOWAĆ + CUKIER + JAJKO + ŻÓŁTKO + CUKIER WANILJOWY+ OBIE MĄKI I WYMIESZAĆ, WYCISKAĆ NA BLASZKĘ WYŁOŻONĄ PAPIEREM WYCISKAĆ WORKIEM Z TYLKĄ ZAKOŃCZONĄ GWIADKĄ I NA ŚRODZEK WYCISKAĆ MARMOLADĘ , PIEC 15 - 18 MIN, W TEM 180 C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 21.05.2011 09:30
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak