Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DELICJE Z HERBATNIKÓW

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretki pomarańczowe 2 szt
dżem pomarańczowy 2 słoiczki
polwea czekoladowa mleczna 1 szt
polewa biała 1 szt
herbatniki 4 paczki

Przepis i sposób przygotowania na: DELICJE Z HERBATNIKÓW

GALARETKI ROZPUŚCIĆ W 2 SZKL WODY, WYSTUDZIĆ, FORMĘ Z WYSOKIMI BRZEGAMI WYŁOŻYĆ FOLIJĄ ALUMINIOWĄ, NA SPODZIE UŁOŻYĆ HERBATNIKI, TĘŻĄCŻ GALERETKĘ WYMIESZAĆ Z DZEMEM, I WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 10 MIN, I WYŁOŻYĆ MASĘ POMARAŃCZOWĄ NA HERBATNIKI I ROZSMAROWAĆ, PRZYKRYĆ POZOSTAŁYMI HERBATNIKAMI LEKKO DOCISKAĆ, WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 2-3 GODZ, POLEWĘ ROZTOPIĆ I CIASTKA OBLAĆ CIEMNĄ POLEWĄ I UDEKOROWAĆ WZORKAMI Z BIAŁEJ POLEWY

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 21.05.2011 09:31
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak