Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane skrzydełka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skrzydełka 20 szt.
mięso mielone 1 kg
ogórki konserwowe 5 szt.
papryka konserwowa 1 słoik
cebule 2 szt.
olej
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane skrzydełka

1.Mięso mielone przyprawić. Ogórki, paprykę i cebule pokroic w paski. Skrzydełka wyluzować z kości.
2. Skrzydełka napełnić mielonym ięsem i warzywami. Oprószyć przyprawą do drobiu. Ułożyć na blasze, polać olejem. Piec ok. godziny w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kupiska 22.05.2012 13:29
smaczny obiad...
Anna152 13.03.2012 06:34
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak