Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śniadanie dla niejadka pajęczyna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 5 sztuki
ciasto francuskie 1 opakowanie
ketczup do smaku
ser żółty do smaku
Goździki całe Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: śniadanie dla niejadka pajęczyna

Ciasto francuskie kroimy na długie paski wzdłuż, owijamy nim parówki wsadzając ser żółty, robimy miejsce na głowę. Wstawiamy do piekarnika na 200st na 15 min, aż upiecze się ciasto, na talerzu rysujemy pajęczynę z ketchupu. Z goździków robimy oczy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

polly66 18.07.2011 17:39
tu się zgodzę, pomysł może i fajny ale spróbuj to zaserwować komuś z arachnofobią...
Janusz_44 21.05.2011 20:46
Zawsze mówię wprost, więc mówię zdjecie przedstawia coś mało apetycznego.Chyba,że ktoś pajaki lubi jadać!
SmacznaPyza 21.05.2011 15:37
nie rozumiem o jaką głowę chodzi...przyglądam się zdjęciu i mnie ta parówka w cieście w żaden sposób nie przypomina postaci...
ewasylwia 20.05.2011 16:30
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak