Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszysta surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięsiste pomidory 2 szt
młode cebulki ze szczypiorkiem 3 szt
koperek 2 łyżki
majonez 3 łyżki
kapusta 1 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Puszysta surówka

Kapustę pokroić w cienkie długie nitki, wypłukać na sitku, starannie osuszyć i przełożyć do salaterki. Następnie dodać pokrojony w słupki miąższ obranych pomidorów,drobno posiekane cebulki ze szczypiorkiem i koperek. Wymieszać i schłodzićw lodówca. Przed podanie polać majonezem lub sosem winegret, znów wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 20.05.2011 16:35
klasyka ale bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak