Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z kaczki własny Mańka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaczka 1 sztuka
cebula biała 2 sztuki
pieczareki całe 30 dag
śmietana 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z kaczki własny Mańka

Kaczkę umyć, oczyścić, natrzeć przyprawami i upiec w mocno rozgrzanym piekarniku. Upieczone mięso oddzielić od kości i zmielić.
Dodać do niego drobno pokrojoną cebulę, czosnek, podsmażone pieczarki, pokrojoną drobno paprykę i śmietanę. Wszystko wymieszać razem, doprawić, przełożyć do formy i upiec.
Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandraa 19.07.2012 13:19
brzmi smakowicie :)
zuzanna_z 19.05.2012 13:31
fajny
m1monika 30.03.2012 23:26
pyszny
Emiliozo 24.11.2011 17:27
smaczna kaczka
pacpaw 24.10.2011 20:31
zuch z tego Mańka :o)
kanu83 01.09.2011 12:49
super
Ania67 28.08.2011 07:59
wow
teresa18 18.08.2011 20:01
kiedyś się odważę go zrobić, brzmi wspaniale
joanna77 16.07.2011 19:24
ja tez lubię
Robert10 02.07.2011 15:19
z kaczki pasztet jest pyszny
anja3107 25.06.2011 20:41
bardzo fajny i pewnie smaczny
Dorota59 12.06.2011 11:21
wyśmienity
AgaS10 03.06.2011 06:17
pyszny pasztecik:)
Justyna Jussstiii 02.06.2011 15:44
super
Kuchareczekjeden 21.05.2011 08:55
super
halina17 20.05.2011 14:56
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak