Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na parze z pomidorkami i porem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet
por (białe części) 1 szt
pomidorki cherry 4 szt
sól do smaku
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na parze z pomidorkami i porem

Danie przyrządzamy na parze .W pojemniku od parowaru układamy filet z pstrąga na niego pora pokrojonego,pomidorki .solimy kropimy oliwa i cytryną .Włączamy parowar na 15 min . Po ugotowaniu wykładamy całosć na talerz ozdabiamy oliwkami .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 16.05.2012 13:22
bardzo smaczne
amorzenek 20.05.2011 07:59
uwielbiam
Gabriela7 20.05.2011 07:55
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak